loading...
مجله ماشین | جدیدترین خبرها و تصاویر

انتشار دومین تیزر از فورد موستانگ GT350

ادمین بازدید : 539 سه شنبه 30 دي 1393 نظرات (0)

به نظر می رسد این خودروساز با این کار تصمیم دارد موستانگ GT350 خود را معرفی کند که شایعات زیادی در مورد آن منتشر شده است.

متاسفانه در این تیزر قسمت های زیادی از خودرو مشخص نیست اما این بار بخشی از شاسی های آن به چشم می خورد. کاملا مشخص است که این خودرو یک موستانگ می باشد اما نمی توان حدس زد که نوع آن چیست.

در این فیلم، یک بار دیگر اعضای تولید محصولات این خودروساز در مورد این خودرو که نام آن اعلام نشده صحبت می کنند و از طراحی هدفمند، تعادل شاسی ها و چگونگی عملکردی فراتر از قدرت موتور در آن بحث می کنند. در همین حال چشم بیننده شاهد سکانس های واضحی از قسمت های قابل گیری شده آلومینیومی است که به نظر می رسد قسمت بالایی روتر ترمز و یا کنترل سیستم تعلیق باشد.

البته این قسمت ها از فاصله خیلی نزدیک گرفته شده اند و به سختی می توان تشخیص داد که مربوط به کدام قسمت هستند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نویسندگان
    تبلیغات


    آمار سایت
  • کل مطالب : 480
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 6
  • آی پی امروز : 13
  • آی پی دیروز : 76
  • بازدید امروز : 172
  • باردید دیروز : 193
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 365
  • بازدید ماه : 2,108
  • بازدید سال : 10,637
  • بازدید کلی : 872,646