loading...
مجله ماشین | جدیدترین خبرها و تصاویر

ضرر سیستم‌های سرگرمی برای خودرو

ادمین بازدید : 533 جمعه 14 آذر 1393 نظرات (0)

بر اساس نظرسنجی مجله «کانسیومر ریپورتس»، دستگاه‌های الکترونیکی معیوب داخل خودرو مانند داشبوردهای صفحه لمسی حجیم در میان 17 بخش مورد بررسی بیشترین شکایت را از سوی مالکان خودروهای مدل 2014 داشتند.

این ایرادات که شامل از کار افتادن سیستم‌ها در زمان رانندگی بودند، در مدل‌های سال اول برای برندهایی مانند جیپ، فیات، رم، کادیلاک، فورد و هوندا قابل ملاحظه بودند اما برندهای آسیایی مانند لکسوس و تویوتا برتری خود را در رتبه بندی‌ها همچنان حفظ کردند.

جک فیشر، مدیر تست خودروی «کانسیومر ریپورتس» در مصاحبه‌ای با بلومبرگ اظهار کرد: مشکلات غالب در خودروها اطلاعات سرگرمی است. خودروسازان تلاش می‌کنند در فضایی رقابت کنند که مردم به دنیای اپل، گوگل و سامسونگ عادت کرده اند.

رانندگان مایلند خودروهایشان آنها را همواره با تلفن‌های هوشمند و اینترنت در تماس نگه دارند. طبق تحقیقات موسسه آی اچ اس اوتوموتیو، شمار خودروهای متصل به اینترنت در سراسر جهان تا سال 2020 شش برابر رشد خواهد کرد و از 23 میلیون دستگاه کنونی به 152 میلیون دستگاه می‌رسد.

یافته‌ها منعکس کننده تحقیقات مشابه جی دی پاور اند آسوشیتس از کیفیت خودروی جدید 2014 است که نشان می‌دهد از هر پنج شکایت یکی برای سیستم‌های صوتی، سرگرمی و ناوبری است.

در نظرسنجی قابلیت اطمینان «کانسیومر ریپورتس»، برند لکسوس تویوتا موتور در صدر قرار گرفت در حالیکه نام این خودروساز در رتبه دوم جای گرفت. برندهای خودروسازی آسیایی هفته رتبه از 10 رتبه برتر قابلیت اطمینان را در اختیار داشتند به طوریکه مزدا سوم، هوندا چهارم، سوبارو هفتم، سایون هشتم و کیا دهم شد.

تویوتا اقدام به عرضه تدریجی سیستم‌های اطلاعاتی سرگرمی کرده تا مشکلات احتمالی را به حداقل برساند.

در میان خودروسازان اروپایی تنها آئودی فولکس واگن و پورشه به 10 رتبه اول راه پیدا کردند و به ترتیب پنجم و نهم شدند.

برندهای خودروسازی آمریکا بجز بوئیک رتبه‌های پایین‌تر از متوسط صنعتی را بدست آوردند. بوئیک با شش پله صعود نسبت به سال گذشته، در رتبه ششم قرار گرفت در حالیکه برند لوکس کادیلاک جنرال موتورز با هفت پله صعود به رتبه هجدهم صعود کرد. خود جنرال موتورز با 11 پله سقوط به رتبه نوزدهم و شورولت با چهار پله سقوط به رتبه بیست و یکم سقوط کرد.

«کانسیومر ریپورتس»، به نظرسنجی مشترکان خود در نخستین سال مالکیت خودروهای سواری و کامیون مدل 2014 پرداخت و این اطلاعات را از حدود 1.1 میلیون دستگاه خودرو استخراج کرد.

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نویسندگان
    تبلیغات


    آمار سایت
  • کل مطالب : 480
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 6
  • آی پی امروز : 26
  • آی پی دیروز : 29
  • بازدید امروز : 116
  • باردید دیروز : 54
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 942
  • بازدید ماه : 2,443
  • بازدید سال : 16,585
  • بازدید کلی : 878,594