loading...
مجله ماشین | جدیدترین خبرها و تصاویر

مجوز دولت جهت ورود مرسدس بنز +سند

ادمین بازدید : 440 شنبه 17 آبان 1393 نظرات (0)

دولت نهم در جلسه ۱۳ تیرماه سال ۸۹ خود با صدور مصوبه ای بنا به پیشنهاد نهاد ریاست ‌جمهوری و وزارت امورخارجه مصوب کرد که «واردات ۶۰ دستگاه خودروی سواری بنز برای نهاد ریاست ‌جمهوری و ۵۰ دستگاه خودروی سواری بنز برای وزارت امورخارجه با سود بازرگانی صفر درصد و بدون رعایت آیین‌نامه ضوابط فنی واردات خودرو مجاز باشد»

اما رییس وقت مجلس با ارسال نامه ای برای محمود احمدی نژاد رییس جمهور سابق کشورمان تاکید کرد که با توجه به مفاد قانون حداکثر استفاده از توان فنی و مهندسی کشور و همچنین مغایرت مصوبه فوق با تبصره یک ماده ۱۱۷ قانون برنامه پنجم مصوب ۸۹ از باب ممنوعیت هرگونه تخصیص و ترجیح، این مصوبه مغایر قانون است.

البته پس از آن، مجددا هیئت دولت سابق دست به کار شد و در جلسه مورخ ۳ اردیبهشت سال ۹۱ تصویب کرد که در تصمیم‌نامه شماره ۸۲۷۳۲/۴۴۷۵۷ مورخ ۱۴/۴/۱۳۸۹ عبارت «بنز کم‌ مصرف برای وزارت امور خارجه با سود بازرگانی نیم درصد» جایگزین عبارت «سواری بنز برای وزارت امورخارجه با سود بازرگانی صفر درصد» می ‌شود.

اما کابینه یازدهم نیز چند روز قبل در ادامه این مصوبه دولت سابق، ابلاغ کرد که «ترخیص ۳۶ دستگاه خودرو متعلق به وزارت امور خارجه باقیمانده از خودروهای موضوع تصمیم نامه شماره ۸۲۷۳۲/ ۴۴۷۵۷ مورخ ۱۴/ ۴/ ۱۳۸۹ با رعایت قوانین و مقررات مربوط از شمول تصویب نامه های شماره ۱۷۳۹۶۶/ت۴۹۸۵۱هـ مورخ ۲۰/ ۱۱/ ۱۳۹۲ و شماره ۷۰۴۴۱/ت۵۱۰۴۰هـ مورخ ۲۳/ ۶/ ۱۳۹۳ مستثنی می باشد.»

اما این مصوبه جدید دولت و تسهیلات جدید برای وزارت خارجه جهت واردات ۳۶ بنز و نیز استثنا شدن از مصوبه ۲۳ شهریورماه امسال دولت، همان مصوبه ای را نشانه گرفته است که بر اساس آن، مقرر شده بود هیچگونه خودروی بالای ۲۵۰۰ سی سی وارد کشور نشود و اکنون بنا به ضرورت ها و مصلحت هایی، دولت تصمیم گرفته است خودروهای وزارت خارجه را از این مصوبه استثنا کند.

از سوی دیگر، درج کلمه ترخیص در مصوبه جدید دولت این ابهام را به وجود می آورد که آیا این خودروها هم اکنون وارد کشور شده و فقط منتظر ترخیص هستند یا کلمه ترخیص شامل همه فرآیند واردات این خودروها به کشور می شود؟

مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نویسندگان
    تبلیغات


    آمار سایت
  • کل مطالب : 480
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 6
  • آی پی امروز : 26
  • آی پی دیروز : 29
  • بازدید امروز : 95
  • باردید دیروز : 54
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 921
  • بازدید ماه : 2,422
  • بازدید سال : 16,564
  • بازدید کلی : 878,573