loading...
مجله ماشین | جدیدترین خبرها و تصاویر

نمایش نسخه آزمایشی هوندا جاز

ادمین بازدید : 486 یکشنبه 11 آبان 1393 نظرات (0)

اگر چه بسیاری از توجهات به سیویک TypeR معطوف شده اما بایستی گفت که جاز نیز محصول دیگری از هوندا است که در این نمایشگاه معرفی شده است. 

این خودرو که به صورت نسخه ای آزمایشی معرفی شده با هدف تطبیق با استانداردهای سختگیرانه اروپا تحت پاره ای به روز رسانی قرار گرفته است. 

جاز جدید 15 میلی متر افزایش یافته که این به معنای افزایش فضای داخلی آن در مقایسه با دیگر خودروهای هم کلاسش است. 

همچنین با تغییر نوع چینش صندلی ها و افزودن قابلیت خم شدن آن ها این فضا به بیشترین حالت خود رسیده است. 

این خودرو دارای یک موتور کاملاً جدید 1.3 لیتری I – VTEC گازوئیلی می باشد که هنوز توان آن اعلام نشده است. موتور مذکور در کنار جعبه دنده های شش سرعته دستی و یا نیمه خودکار نصب میشود و نیروی تولیدیش را به محور جلو انتقال می دهد.

برچسب ها سیویک TypeR ,
مطالب مرتبط
ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نویسندگان
    تبلیغات


    آمار سایت
  • کل مطالب : 480
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 6
  • آی پی امروز : 14
  • آی پی دیروز : 76
  • بازدید امروز : 199
  • باردید دیروز : 193
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 1
  • بازدید هفته : 392
  • بازدید ماه : 2,135
  • بازدید سال : 10,664
  • بازدید کلی : 872,673